Om Buy Smart

Jeg er den gængse danske forbruger.
I hverdagen har jeg et almindeligt arbejde, en almindelig bil, to faktisk, et almindeligt hus, en fremragende kone, en unik-almindelig dreng, en almindelig kat, en almindelig campingvogn og så mange andre almindelige ting, som bare er der.
Jeg interesserer mig for mange ting.
Programmering, mad, gør-det-selv-arbejde, interiør, indretning, 3D-print, camping og helt sikkert mere end det, og helt sikkert en masse udstikkere af de allerede nævnte. Ikke mindst interesserer jeg mig for, hvad jeg betaler for mine varer.

I tider, hvor vi er oplyst, også om priser på produkter i landene omkring os, og ikke mindst om priserne i Kina eksempelvis, så bliver jeg sgu en smule nærig. Og det her er altså ikke noget nyt! Hallo! Vi har kunne handle på nettet i mange år til gode priser. Hvorfor hyler folk så stadig op om at det er besværligt og man skal støtte de danske forhandlere?

Ofte føler jeg, at de danske priser er helt urimeligt skruet i vejret.
Og man hører forhandlerne i Danmark beklage sig stort om ditten-og-datten og har alle mulige dumme forklaringer på, hvorfor deres priser er så høje.
Kom nu ind i kampen.
Undskyldninger er der nok af.
Finder jeg en bedre pris, så gør jeg nok som de fleste, køber der hvor den bedre pris er.
Nu har vi hele verden for vores fødder, så hvorfor begrænse os til butikken i nabo-byen.
Ja, du har også selv været på prisjagt og checket priser på nettet. Du ved godt hvad jeg snakker om.

Jeg vil skrive om, hvilke overvejelser jeg gør mig, når jeg skal investere i stort og småt. Hvilke tanker og handlinger udfører jeg, hvordan finder jeg mine priser, og måske kommer der også lidt om, hvilke besparelser det ender ud i.
Jeg har handlet mange varer, og forhandlet mange priser gennem de sidste mange år, så jeg føler jeg er godt klædt på til at få den kvalitet jeg ønsker, til den bedste pris.
Nogle af mine skriverier vil omhandle varer jeg køber, andre er måske produkter jeg vil efterligne og vil indeholde noget gør-det-selv-arbejde eller 3D-print.


Bliv ikke snydt, buy smart.
De bedste hilsner,
Thomas